Opbrengst sponsorloop 'juf Jacobine'

19-06-2019
Geachte ouders en verzorgers,
Het duurde even voordat wij alle bijeen gelopen sponsorbijdrages binnen hadden om de uiteindelijke definitieve opbrengst met u te kunnen delen.
Binnenkort zullen wij dit bedrag symbolisch gaan overhandigen aan de familie van juf Jacobine.
In de bijlage ziet u de foto van de familie met het tot dan toe opgehaalde bedrag... hier komt onze bijdrage nog bij!

De totale opbrengst van onze sponsorloop op 29 mei 2019 is:

€ 4443.50 waarbij groep 7 een MEGA bedrag heeft binnengehaald nl. € 1052.45.
Groep 7 zal binnenkort een verrassing krijgen om deze prestatie te belonen.

Onze dank is groots naar alle gulle gevers maar vooral een groot compliment voor alle kinderen en hulpouders die aan dit bedrag mee geholpen hebben.

met vriendelijke groet,

team obs de Koningsspil

"Het is belangrijk dat mijn kinderen naar school gaan in het dorp en buurtgenootjes ontmoeten"

"De school vervult echt een dorpsfunctie; er worden steeds meer activiteiten georganiseerd in en rond de school." - Nicolette