Hier vindt u het laatste nieuws van De Koningsspil

Nieuws 2017 - 2018
leerlingen De Koningsspil en burgemeester Lieke Sievers leggen krans bij monument in Oosthuizen
24-04-2019 - Op donderdag 18 april heeft burgemeester Lieke Sievers samen met de leerlingen van groep 7 van basisschool de Koningsspil uit Oosthuizen een krans neergelegd bij het door de school geadopteerde verzetsmonument in Oosthuizen. Enkele leerlingen hebben inde kerk eigen gedichten voorgedragen. (uit:...
Rots en water
28-03-2019 - Vandaag hebben de groepen 6 en 7 hun rots en water certificaat gehaald.

"Het is belangrijk dat mijn kinderen naar school gaan in het dorp en buurtgenootjes ontmoeten"

"De school vervult echt een dorpsfunctie; er worden steeds meer activiteiten georganiseerd in en rond de school." - Nicolette