GGD Zaanstreek-Waterland

Het is belangrijk dat uw kind gezond is, zich goed ontwikkelt en zich thuis en op school prettig voelt. Daarom werken we nauw samen met de GGD Zaanstreek/Waterland. We hebben goede contacten met het Jeugdgezondheidszorgteam dat bestaat uit een jeugdarts, een jeugdverpleegkundige, een dokterassistente en een logopedist. Indien er zorg is om een van onze leerlingen, dan schakelen we deskundige uit dit team in. Alle kinderen die vijf jaar worden en alle kinderen in groep 7 krijgen een Preventief Gezondheidsonderzoek. Zo komt u twee keer in de basisschoolperiode te weten hoe het zit met de lichamelijke gezondheid en het functioneren van uw kind thuis en op school.

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving "

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Jasmijn