Uitreiking cheque HHNK aan obs de Koningsspil t.b.v. de inrichting van het groene schoolplein

04-11-2020

Hieronder de link naar het youtubefilmpje dat er voor de leerlingen en leerkrachten van OBS De Koningsspil is gemaakt. Zet s.v.p. ook op youtube de ondertiteling aan. Die is namelijk ook beschikbaar, omdat de wind best wel hevig was. Dan komt de tekst van het filmpje automatisch in beeld.

Een aantal leerlingen hebben vervolgens deze cheque opgegraven en kunnen tonen aan alle leerlingen die vanachter de ramen verzameld waren. Zie Noord Hollands Dagblad waarin deze uitreiking verder beschreven staat.
Wij zijn superblij met dit mooie bedrag. Dit kan bijdragen aan ons groene schoolplein door o.a. de aanschaf van bomen en het creëren van een waterpunt.

"Het is belangrijk dat mijn kinderen naar school gaan in het dorp en buurtgenootjes ontmoeten"

"De school vervult echt een dorpsfunctie; er worden steeds meer activiteiten georganiseerd in en rond de school." - Nicolette